Gyakran ismételt kérdések

1

A Myvital étrendkiegészítő, és vitamin csomagok, csak akkor, és addig fejtik ki jótékony hatásukat, amikor, és ameddig folyamatosan szedjük őket. Ezek nem terápia szerüen szedhető készítmények, hanem folyamatos szedés esetén tudják biztosítani az étrendünkből kimaradó, vagy abban nem kellő mennyiségben megtalálható vitaminokat, és egyéb az egészséges élethez nélkülözhetetlen ásványi anyagokat.
2

Igen, a Myvital oldalán, csak úgy tudjuk felmérni, hogy milyen vitamin és ásványi anyag mixre van szükséged, ha előtte regisztráltál, hiszen így tudjuk beazonosítani, hogy kinek a részére készül személyre szabott ajánlásunk. Továbbá, ez a megrendelési folyamatot is nagyban le egyszerűsíti.
3

Az online egészségügyi kérdőív kitöltését követően, mi elküldjük személyes vitamin csomagod részletes leírását. Itt a megrendelés gombra kattintva, ki tudod választani a megfelelő fizetési módot, illetve a szállítási címet, és már küldjük is a csomagodat!
4

Nem tudsz!
A Myvital újszerű szolgáltatásának éppen az a lényege, hogy az egészségi állapotod felmérése után ajánlunk egy éppen a te állapotodhoz passzoló étrendkiegészítő csomagot. Ez a csomag olyan anyagokat, vitaminokat fog tartalmazni, amiről a mi szakértőink úgy gondoljak, hogy a legjobban tud segíteni neked abban, hogy egy egészséges, és kiegyensúlyozott életet tudjál élni!
Tehát, az egészségi állapotod felmérése nélkül, nem tudunk neked csomagot ajánlani!
5

Biztonságos online fizetési rendszerünkön keresztül tudsz fizetni.
Megrendelhetsz, csak 1 havi adagot, de mindjárt 3 havi adagot is.
Illetve beállíthatsz folyamatos előfizetést is, így mi fogjuk figyelemmel kísérni, hogy mikor kell küldenünk a következő havi adagot, nehogy kifogyjál a vitaminodból!
6

Általános esetben 5 munkanapon belül szállítjuk ki megrendelésedet. Amennyiben bármilyen oknál fogva, ennél hosszabb lenne a szállítási idő, úgy erről külön tájékoztatást küldünk.
7


1 doboz - 1490 Ft
2 doboz - 1490 Ft
3 doboz - ingyenes
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben vásárlását utánvéttel kívánja rendezni, úgy az utánvét beszedésére tekintettel, a csomagszállítás díján felül az utánvételi díj 99,- Ft.
Az utánvételi díj összegét abban az esetben is meg kell fizetnie, amennyiben a vásárlás értékhatárára tekintettel a szállítás egyébként ingyenes lenne.
8

Európai Unión belül, megrendelését emailben van lehetősége leadni az info@myvital.hu címre.
Itt szükséges megadni a szállítási címet, számlázási adatokat.
Külföldi rendelés esetén, a megrendelést online fizetéssel vagy banki átutalással van lehetőség kiegyenlíteni, utánvét formájában, sajnos nem fizethető.
A külföldre történő szállítás esetén a megrendelt termékek vonatkozó magyar jogszabályok szerinti kivitelét a Myvital teljesíti. Az egyes termékek megrendelésével járó esetleges vámkezelésre az adott ország vonatkozó jogszabályai vonatkoznak, a behozatallal kapcsolatos valamennyi eljárás lefolytatása, nyilatkozatok, engedélyek beszerzése a Vevő kötelezettsége. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a külföldre történő szállítással összefüggésben felmerülő összes költség, díjak, valamint vámtételek megfizetése a Vevőt terhelik.
Az Európai Union kívül, egyelőre sajnos nem áll módunkban szállítani!
9

Mivel a vitamincsomagodat az általad kitöltött kérdőív alapján ajánljuk neked, az egészségi állapotodról megadott információk alapján, így az ajánlott reggeli 1, illetve esti 1 kapszula mennyiségtől nem érdemes eltérni.
10

Semmi baj nem történik, ha kimarad 1 vagy 2 alkalom. Ennek semmilyen negatív hatása nem lesz a szervezetedre. Természetesen, ha hosszabb távon nem veszed be a kapszulákat, úgy annak a pozitív hatásaira sem számíthatsz a jövőre nézve. Alapvetően ezek nem időszakos szedésre összeállított vitaminok, hanem folyamatos szedés esetén biztosítják a táplálkozásból kimaradó vitaminokat, ásványi anyagokat.
Ha kimarad 1-1 alkalom, akkor sem kell másnap pótolni, azzal, hogy akkor 2 kapszulát vesz be az ember. Továbbra is maradni kell a napi kétszer 1 kapszula dózisnál.
11

Igen
12  • állapotos vagyok: igen, az egyedileg neked összeállított Myvital kapszuládat szedheted

  • szoptatok: igen, az egyedileg neked összeállított Myvital kapszuládat szedheted

  • cukorbeteg vagyok: igen, az egyedileg neked összeállított Myvital kapszuládat szedheted

  • magas a vérnyomásom: igen, az egyedileg neked összeállított Myvital kapszuládat szedheted

  • glutén érzékeny vagyok: igen, az egyedileg neked összeállított Myvital kapszuládat szedheted

  • laktóz érzékeny vagyok: igen, az egyedileg neked összeállított Myvital kapszuládat szedheted

  • vegetáriánus vagyok: Amennyiben izületi támogatásra van szükséged. úgy nem szedheted

  • vegán vagyok: nem szedheted, de már dolgozunk egy vegánok számára is szedhető kapszulán


13

Nem, nekik nemsokára, egy kifejezetten gyermekek számára összeállított csomaggal fogunk jelentkezni.
Addig is szíves türelmedet kérjük!
14

Nincsen boltunk, csak online webes felületen, illetve telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül tudsz minket elérni!
15

Sajnos nem, mivel az online egészségügyi kérdőív kitöltésére mindenképpen szükség van ahhoz, hogy megfelelő vitamin csomagot tudjunk ajánlani!

Kérdésed maradt?
Tedd fel bátran!

Add meg az e-mail címedet, és felvesszük veled a kapcsolatot!

Postaláda