Bérgyártás

Szakértő csapatunk biztosítja azt a professzionális hátteret, amely garantálja személyre szabott termékeink célzott hatékonyságát, minőségi tisztaságát.

A Myvital alapelveinek és szellemiségének alapvető elemei a minőség, tisztaság, és a megbízhatóság. Egészségvédő készítményeink koncentrált és teljes értékű növényi összetevőikkel, holisztikus megközelítéssel teremtenek egészséges szinergiát szervezetünk számára. Olyan speciális – gyógyászati célra szánt – tápszereket és étrend-kiegészítő készítményeket állítunk elő, melyek megbízhatók és hatásaikról igazolt, természetes eredetű hatóanyagokat tartalmaznak.

A Myvital-nál kizárólag olyan hatóanyagokkal dolgozunk, melyek gyógyszeripari tisztaságúak (minősítésűek), cGMP szabvány és minősítés alapján készülnek, mindezeken túl pedig megfeleltek saját minősítési protokollunknak.

Bérgyártás

A termékfejlesztésnél és a gyártásnál alkalmazott belső minősítési protokollunk az általános elvárásokat felülmúlja, melyeket alapanyag-beszállítóinknál és önmagunkkal szemben is kompromisszumok nélkül követünk. Kutatás-fejlesztési és termék gyártási tevékenységünk során az alábbi öt szakmai alapelv elsődleges figyelembevételével járunk el.

ÁRTALMATLANSÁG

TUDOMÁNYOS EVIDENCIÁK

HATÉKONYSÁG

MINŐSÍTETT BESZERZÉSI FORRÁSOK

KONTROLLÁLHATÓSÁG

A kezdetek óta ezek cégünk alapelvei. Akkor sem gyártunk olcsó, ám kétes minőségű alapanyagból, ha ezzel az árversenyző piacon hátrányt szenvedünk a versenytársakkal szemben. Termékeink minőségét független, akkreditált laboratóriumok ezres nagyságrendű vizsgálati eredményei igazolják.

Bérgyártás

A Minőség nem ismer kompromisszumot

  • Az alapanyagok kiválasztásánál az elsődleges szempont a hatékonyság. Akkor sem gyártunk olcsó, ám kétes minőségű alapanyagból, ha ezzel az árversenyző piacon hátrányt szenvedünk a versenytársakkal szemben.
  • Fejlesztéskor kiemelt figyelmet fordítunk a hatóanyagok vegyületformáira, így azok jól hasznosuló formában kerülnek a készítményekbe.
  • Termékeink hatóanyag-összetételének kialakításánál elsődleges szerepet kapnak az anyag hatásait igazoló klinikai tanulmányok, és a legújabb tudományos publikációk.
  • Növényi készítményeinkben koncentrált kivonatokat használunk és nem a növények szárított, porított őrleményét.
  • Gondosan megválogatott anyagokkal dolgozunk, amelyek alapos ellenőrzés és laborvizsgálat után kerülhetnek a gyártórészlegbe.

Kézben tartjuk a termékek fejlesztését és engedélyezését, a teljes gyártási folyamatot és minőségellenőrzést. Elhivatott, professzionális csapat kezeskedik a makulátlan minőségről.

Ezzel együtt szeretjük kihívások elé állítani magunkat. Ezért alkalmazzuk az egyik legszigorúbb nemzetközileg is elismert minőségbiztosítási rendszert, az ISO 22000: 2005 szabványt. A magunknak felállított magas elvárások eredményeként általunk gyártott termékeink akár MÉKISZ „Tanúsított minőség” védjeggyel rendelkezhetnek.

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS, ÉLELMISZERBIZTONSÁG

Termékgyártásunk megfelel a nemzetközileg elismert ISO 22000:2005 minőségirányítási rendszernek, mely élelmiszerbiztonsági szempontból sokkal szigorúbb követelményeket támaszt, mint a széles körben elterjedt ISO 9001:2009 szabvány. Tovább fejlesztve a minőségbiztosítási rendszerünket, áttértünk az ISO 22000:2018 élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerre. Gyártásunk megfelel a világszerte széles körben elismert GMP (Good Manufacturing Practice, Jó Gyártási Gyakorlat) követelményeinek.

Bérgyártás

Értéket teremtünk

Gondosan válogatott, magas hatóanyag-koncentrációval és komplex összetétellel rendelkező étrend-kiegészítőinkkel szeretnénk segíteni fogyasztóinkat egészségük megőrzésében, életminőségük javításában. Ezért fejlesztjük termékeinket házon belül, a vevőink igényeire szabva.

Koncepciónk szerint magas minőségű alapanyagokból, szigorúan ellenőrzött gyártási környezetben előállított termékeinket, széles körben elérhető áron értékesítjük.

Filozófiánk és egyben üzleti stratégiánk alapvető része, hogy a termékek olyan gondosan válogatott és szigorú elvek mentén ellenőrzött alapanyagok felhasználásával készülnek, melyek állandó hatékonyságot és biztonságot nyújtanak. Minden egyes Myvital által gyártott készítmény konstans hatóanyag-koncentrációval és kifogástalan mikrobiológiai értékekkel rendelkezik. Mentesek mindennemű veszélyes vagy kétes eredetű hozzávalótól, adalékanyagtól.

Alapelveinknek megfelelve kifejezett figyelmet fordítunk a szakmailag kifogásolhatatlan beszerzési forrásokra, a megkérdőjelezhetetlen tanúsítványokra és az állandó minőségre.

Az általunk használt hatóanyagok és egyéb segédanyagok minden egyes szállítmánya rendelkezik az Európai Unió előírásainak megfelelő laboratóriumi, mikrobiológiai és egyéb tanúsításokkal, melyek szavatolják a deklarált összetételt, a standardizált koncentrációt, a tisztaságot és sterilitást, illetve a fertőzésmentességet.

Myvital személyre szabott kapszula

Olyan összetevőkkel dolgozunk, melyeknek hatóanyag-tartalma standardizált, azaz állandósított, és melyek hatékonyságát klinikai vizsgálatok sora támasztja alá. Egyes a Myvital által gyártott termékekben használt hatóanyagok vonatkozásában az előállító cégek szakértői speciális eljárásokat dolgoztak ki annak biztosítására, hogy a hatóanyagok kivonatolása, előállítása során az értékes összetevők sértetlenek és biológiailag aktívak maradjanak.

Mindezek által válik biztosítottá a szervezet számára könnyen felismerhető és könnyen hasznosítható biológiai szerkezet, valamint az állandóság, a biztonság, és a standard hatóanyag-tartalom.


Kérdésed maradt?
Tedd fel bátran!

Add meg az e-mail címedet, és felvesszük veled a kapcsolatot!

Postaláda